• screw chiller
  • screw chiller
  • screw chiller
  • screw chiller

Tentang Kami

Zhejiang LISHENG utilizes kaunggulan téhnologis sarta kaunggulan kontrol régional, integrates sumber daya well-dipikawanoh suppliers global, tataman kana konsep manajemen inti "T, E, Q, S" (téhnologi, konservasi tanaga, kualitas sarta layanan) sangkan kontribusi mun manajemén perusahaan ilmiah. Lisheng terus panalungtikan sarta ngamekarkeun "perlindungan lingkungan, hemat energi jeung efisiensi tinggi" produk. Kami geus ngadeg struktur produk pisan kalapa diulas ku hawa dryer cooler, dryer hawa desiccant, sumber hawa pompa panas, cooler gandum, mesin seafood, mesin minyak tiis, cooler hawa, hawa tiis cooler (0-40 ℃), cascade Unit cooler (- 40-75 ℃), unit anti ngabeledug anti korosi cooler, gudang tiis, cooler munara jeung uap minyak unit recovery, jsb


WhatsApp Online Chat!