• vidhos chiller
  • vidhos chiller
  • vidhos chiller
  • vidhos chiller

Rreth nesh

Zhejiang LISHENG përdor avantazhet e saj teknologjike dhe avantazhet e kontrollit rajonale, integron burimet e furnizuesit të njohura botërore, aderon në konceptin e menaxhimit bazë të "T, E, Q, S" (teknologji, ruajtjes së energjisë, të cilësisë dhe shërbimit) për të bërë kontribute për menaxhimin e ndërmarrjes shkencor. Lisheng vazhdimisht hulumtime dhe të zhvillojnë "Mbrojtja e mjedisit, kursimit të energjisë dhe efikasitet të lartë" produkte. Ne kemi formuar jashtëzakonisht konkurrues strukturën Produktet e paraqitura nga ajri tharëse frigorifer, tharëse ajri desiccant, ngrohje pompë burim ajrit, frigorifer kokërr, makinë ushqim deti, makinë ftohtë të naftës, pije freskuese ajrore, pije freskuese temperaturë të ulët (0-40 ℃), bie nga lart njësi pije freskuese (- 40-75 ℃), njësia anti-eksploziv anti-korrozioni frigorifer, magazinimit të ftohtë, pije freskuese kullë dhe avujt e naftës njësi shërim, etj


WhatsApp Online Chat!