• завртка чилер
  • завртка чилер
  • завртка чилер
  • завртка чилер

за нас

Жеџијанг Lisheng користи неговите технолошки предности и регионални предности контрола, интегрира ресурси на познати светски добавувачи, се придржува до основни за управување со концептот на "T, E, Q, S" на (технологија, заштеда на енергија, квалитет и услуга) за да ги придонесите на научни претпријатие за управување. Lisheng постојано истражување и развој на "заштита на животната средина, заштеда на енергија и висока ефикасност" производи. Имаме формира исклучително конкурентни производи структура опремен со воздушен кулер фен, клима Фен десикант, воздух извор топлински пумпи, жито кулер, морска храна машина, ладно масло машина, воздухот кулер, ниска температура кулер (0-40 ℃), каскада кулер единица (- 40-75 ℃), анти-експлозивни анти-корозија кулер единица, ладилници, кулер кула и масло пареа обновување единица, итн


WhatsApp Онлајн Chat!