• meneng chiller
  • meneng chiller
  • meneng chiller
  • meneng chiller

Babagan awake dhewe

Zhejiang LISHENG ngompliti kaluwihan teknologi lan kaluwihan kontrol daerah, nyawiji sumber kondhang supplier global, Protestan, konsep manajemen inti saka "T, E, Q, S" (teknologi, konservasi energi, kualitas lan layanan) kanggo nggawe panganggo Manajemen perusahaan ngelmu. Lisheng terus-terusan riset lan berkembang "pangayoman lingkungan, saving lan efficiency dhuwur" produk. Kita kawangun struktur produk banget competitive Bintang dening online dryer adhem, dryer online desiccant, sumber air pump, adhem gandum, mesin laut, mesin lenga kadhemen, adhem online, suhu kurang adhem (0-40 ℃), ceblok unit adhem (- 40-75 ℃), unit anti-mbledhos anti-karat adhem, kadhemen panyimpenan, adhem menara lan uap lenga unit Recovery, etc.


Tampilan Online Chat!